
Franczyzodawca zapewnia:
* sprawdzony koncept detaliczny
* odpowiedni asortyment z udziałem dostawców lokalnych i regionalnych
* dostawy produktów świeżych
* niezawodna logistyka
* obsługa techniczna IT
* bezpłatne szkolenia
* wsparcie doradcy klienta
* marketing z silną marką
* system motywacyjny dla prsonelu sklepu
Koszt inwestycji - ustalany indywidualnie dla każdej placówki handlowej
Podstawowe wymagania sieci
* odpowiednia lokalizacja budynku
* powierzchnia lokalu minimum 120 m2 sali sprzedaży plus zaplecze
* parking przed sklepem
Dla osób nie posiadających odpowiedniego lokalu, franczyzodawca przygotował ofertę na szybką budowę pawilonu z lekkiej konstrukcji.
Wszystkie placówki handlowe wyposażamy w jednolity sprzęt chłodniczy, regały, boksy kasowe, sieć komputerową wraz z oprogramowaniem, skanery, elektroniczne wagi krajalnice oraz inny sprzęt, który odpowiada standardom technicznym i estetycznym jakie obowiązują w sieci Delikatesy Centrum.